dimecres, 13 de novembre del 2013

Carta als pares


Benvolguts,

Del 16 al 25 de novembre se celebrarà la Setmana Europea de Prevenció de Residus, una Setmana que, com a Escola Verda, voldríem que tinguéssiu ben present. Per això, a través d’aquesta carta volem tractar algunes qüestions sobre les quals podríeu parlar amb els vostres fills:

Mantinguem el centre net!

Ara que les obres d’ampliació ja s’estan acabant i que aviat podrem gaudir de tots els espais, creiem que és un bon moment perquè els nois i noies s’adonin que han de respectar el que és de tots. Ens agradaria arribar a final de curs amb les aules, les taules i tots els espais tan nets com són ara mateix, no només per la inversió econòmica que s’hi ha fet, sinó perquè la convivència és molt millor si es pot gaudir d’un espai net i agradable.

Al pati, separem bé.

S’han col·locat més papereres i contenidors específics per facilitar la recollida selectiva dels residus del pati (envasos i plàstics, orgànic i rebuig). Continuarem treballant perquè la separació de les deixalles es faci de manera correcta, però és evident que la tasca no es pot fer només a l’institut.

Alumini, com menys millor.

Tot i les campanyes fetes en cursos passats, les papereres encara estan plenes d’embolcalls d’alumini. Us recomanem que busqueu altres solucions, que mantenen igualment la qualitat dels aliments i que no són tan perjudicials per al medi ambient (paper, tovallons, paper de cuina, embolcalls reutilitzables...).

Llençar menjar? I ara!

Últimament hem observat que a les papereres hi ha entrepans llençats. La nostra societat no es pot permetre malbaratar aliments. Aniria bé que en parléssiu amb els vostres fills i que arribéssiu a un acord sobre el tipus d’esmorzar i la quantitat que creieu que són més adequats. Els podeu plantejar, també, que portin alguna peça de fruita, si més no de tant en tant.


Entre tots farem que el nostre centre sigui realment una Escola Verda i una Escola Saludable! Gràcies per la vostra col·laboració!


Comitè d’Escoles Verdes i Escoles Saludables

Girona, 11 de novembre de 2013

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada