diumenge, 2 de novembre del 2014

ECO-IDEES

ecoIDEES és una iniciativa, presa per part del Comitè Ambiental, que va començar el curs passat, al nostre institut, per tal de conscienciar als companys, dels nombrosos residus que produïm.
Els primers passos varen ser: calcular la quantitat de residus que produïm, a l’institut, al llarg d’un mes i crear un muntatge visual.
A finals del curs 2013-2014 van realitzar la segona part de la iniciativa, un taller de conscienciació i pluja d’idees amb els alumnes de 1 d’ESO.
Primer de tot vam parlar sobre el muntatge visual, exposat anteriorment i a continuació vam fer un petit debat del vídeo “MAN” de Steve Cutts, on es critica el mal comportament dels humans al planeta Terra.
Després, ens vam separar en quatre grups: plàstic, vidre, paper i orgànic, i ens vam informar una mica millor sobre el reciclatge de l’element del nostre grup. A partir d’aquí van sorgir un piló d’idees per a fer un millor ús i un millor reciclatge respectant el medi ambient.
Finalment, cada grup va exposar les seves idees davant la resta de companys i vam acabar l’activitat amb un comentari final.
Creiem que ha sigut tot un èxit, i per això plantegem realitzar l’activitat amb els nous grups de 1 d’ESO i organitzar una nova activitat pels de 2 d’ESO.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada